Wat begon met het experimenteren met mijn vaders camera, is uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Tot creatieve prikkels die ik op bijzondere manieren vormgeef. Van video’s voor bedrijven en portretten van personen tot videoproducties van eigen hand. Laten we beginnen bij het begin. Want voor je iemand inhuurt die met een camera voor je neus gaat staan, wil je waarschijnlijk even weten wie diegene met die camera dan precies is. Dat kan.

Thomas-21

De man achter de camera

Mijn naam is Thomas Tobé en ik ben in 1987 geboren in Leiden. 10 jaar later verhuisde ik naar het prachtige Zwolle, waar ik ook journalistiek studeerde. Al snel specialiseerde ik me in communicatie en uiteindelijk studeerde ik af op storytelling. Tegelijkertijd startte ik mijn eigen bedrijf. Nog altijd ben ik blij met die beslissing. Het zorgt er nu namelijk voor dat ik behoorlijk wat ervaring heb.

Dit is wat ik maak

Reclames, bedrijfsvideo’s, documentaires. Wat ik ook maak, het begint met een uitgebreide kennismaking. Alleen zo kan ik immers precies het gevoel van de klant overbrengen aan de doelgroep. Ik doe alles zelf, van het eerste idee tot het draaien en editen. Dat is mijn kracht.

Mijn video’s

…zijn stijlvol, met een goed opgebouwd verhaal en duidelijke boodschap. Kan ik  zo’n creatieve, maar doelgerichte video voor jou maken? Neem dan even contact op.

Nieuwsgierig geworden?